Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Pronájem bytu 3+kk po rekonstrukci s lodžií a sklepem, 72 m2, Nechvílova 1857/6, Praha 4 - Chodov

24 000Kč/měs

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele, bych si vám rád dovolil nabídnout k pronájmu tento atraktivní, světlý a perfektně dispozičně řešený byt 3+kk o podlahové ploše 72,1 m2, ke kterému náleží ještě východně orientovaná zasklená lodžie 6,7 m2 a sklep 2,6 m2, který je umístěný v 1.podzemním podlaží. Jinak konkrétní výměry jednotlivých místností naleznete v přiloženém 3D půdorysu. Byt je po kompletní rekonstrukci a nachází se ve 2.nadzemním podlaží (1.patře) panelového domu s výtahem, konkrétně v ulici Nechvílova 1857/6.

Co se týká zařízení a vybavení bytu, tak jak jsem již zmínil, je po kompletní a velmi zdařilé rekonstrukci, která proběhla v letošním roce. Jsou zhotoveny nové rozvody elektřiny, vody i odpadu, byla položena velice kvalitní vinylová podlaha ve všech obytným místnostech a vstupní hale. Jinak ve zbylých částech, tedy nově vybudované komoře o velikosti 2 m2, dále v koupelně s prostorným sprchovým koutem a na samostatné toaletě, je položena dlažba. Samozřejmostí jsou plastová okna s vnitřními žaluziemi, u ložnice a dětského pokoje jsou navíc i venkovní rolety. Byt disponuje i kvalitními bezpečnostními vstupními dveřmi a navíc budou do konce října zhotoveny v celém bytě nové dveře s obložkovými zárubněmi, a to ve vysokém standardu v bílé barvě od firmy SAPELI. Vyjma již zmíněného sklepa a komory, tvoří úložný prostor ještě vestavěná skříň v chodbě. Závěrem se dostávám ke kuchyňskému koutu, který je kompletně vybaven vestavěnými spotřebiči, tedy pečící troubou, indukční varnou deskou, mikrovlnnou troubou, digestoří, myčkou nádobí, granitovým dřezem a lednicí s mrazákem.

Za velký benefit tohoto bytu považuji to, že má okna na obou stranách, tedy východní i západní, což zajišťuje jeho světlost a vzdušnost a co se týká domu, tak ten je zateplen, má nový moderní výtah a za pár dní bude spuštěn systém čipového otevírání vchodových dveří.

Jinak měsíční nájemné činí 24.000,- + 2000,- elektřina + 4000,- poplatky za služby, kdy tato částka může být na základě ročního vyúčtování adekvátně navýšena. Nájemní smlouva bude uzavírána vždy na 1 rok s opcí a bude obsahovat inflační doložku na nájemné. V domě je i pevný internet od T - mobile, kdy si v případě zájmu uzavře nájemník smlouvu na sebe. Byt je nekuřácký a majitelé si zde nepřejí domácí zvířata. Volný k nastěhování bude od 15.11.2022.

Dostávám se k občanské vybavenosti a dopravní dostupnosti, kdy je v pěší vzdálenosti 3 minut od domu zastávka autobusu č.177 Volha, ze které se dostanete za další 4 minuty na metro C Chodov, kde se nachází i obchodní centrum Westfield se všemi nákupními možnostmi. V blízkosti domu je i MŠ Hroncova a ZŠ Campanus, supermarket Lidl a mnoho dalšího...

Ohledně domluvení termínu osobní prohlídky mě kontaktujte kdykoliv.

Základní údaje

Evidenční číslo7355
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena24 000
MěnaKč/měs
Poznámka k ceněNeplatíte provizi, včetně právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaNechvílova, Praha 4, Praha 11, Chodov, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 4, Chodov
GPS latitude50.022032
GPS longitude14.497223

Vlastnosti, volby

Umístění v obciOkraj obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěKanalizace, 230V, Internet, TV kabel, Voda, pitná
VybaveníVýtah, Bytové jádro zděné, Lodžie, Sklep, Zařízeno částečně nábytkem
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, Metro, Silnice, MHD
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObchodní a obytná
Elektro230V

Plochy

Užitná72 m2
Podlahová81 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP8