"Jan Vesecký is a highly professional, reliable and trustworthy real estate agent. He always goes out of his way to attend to your project. You can give him your real estate project with complete confidence. I was referred to him by a close friend who was also fully satisfied with Jan's services. He sold my Prague 1 apartment in no time! I fully recommend his services!"

"Jan Vesecký je vysoce profesionální, spolehlivý a důvěryhodný realitní makléř. Vždycky jde z cesty, aby se věnoval vašemu projektu. S naprostou důvěrou mu můžete dopřát svůj realitní projekt. Odkázal mě na něj blízký přítel, který byl také plně spokojen se službami Jan. Za chvíli prodal můj byt v Praze 1! Jeho služby plně doporučuji!"

Ivana Fuka, Praha

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

"S Janem Veseckým jsme se poprvé setkali při koupi našeho domu minulý rok v říjnu. Jeho profesionální, ale zároveň i jeho lidský přístup byl naprosto výjimečný. Prodej proběhl hladce s veškerým servisem. Od té doby jsme s Janem uskutečnili další obchody s nemovitostmi, protože se na něho můžeme kdykoliv 100% spolehnout. Mnoho štěstí Honzo a děkujeme!"

Michal a Nora Veselých, Praha

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

"Naprosto dokonalý a kompletní servis, rychlé jednání, profesionální a zároveň férový přístup. Šlo to jako po másle 😉👌.  Jsem naprosto spokojená jak s koupí objektu, tak samotným přístupem pana Veseckého... díky za něj 👌"

Ywett Sarah Nikel, Praha

-------------------------

"Chtěla bych Vám touto formou velmi poděkovat za to, jakým způsobem jste mi pomohl s koupí bytu na Svitavské. Měla jsem veškerý servis a vždy věděla co se bude dít a co dělat. Shodou okolností kamarádka teď kupuje byt a to je takový horor, že jsem za Vaše služby čím dál tím vděčnější!!"

Karolína Hájková, Praha

 
 
 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně