Zpět k nabídce

Prodej mezonetového bytu 4+kk, 116 m2, 2 garážová stání, sklep, Herlíkovická 1021/10, Praha 9-Kbely

9 990 000Kč

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO. V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízím ke koupi tento dobře dispozičně řešený, mezonetový byt 4+kk v pražských Kbelích o čisté podlahové ploše 110 m2, ke kterému náleží západně orientovaný balkón o velikosti 4,2 m2, dále sklep o výměře 1,55 m2 a ještě zakladačové garážové stání (parklift - viz foto). V případě zájmu je možné od vlastníka tohoto bytu přikoupit druhé garážové stání, které je rozšířené invalidní (viz foto), a to za cenu 500.000,-. Jinak dispozici a konkrétní výměry jednotlivých místností, naleznete v přiloženém 3D půdorysu. Byt je v osobním vlastnictví, nachází se v posledním, tedy 4.nadzemním podlaží (3.patře) bytového domu z roku 2007 s výtahem, a to konkrétně na adrese Herlíkovická 1021/10.

Co se týká vybavení a zařízení, tak bych rád vyzdvihl to, že byt je kompletně klimatizovaný, má dvě koupelny (dole vana + nahoře sprchový kout) a taky spoustu úložných prostor, počínaje velkorysou komorou ve vstupní hale a konče vestavěnými skříněmi jak v chodbách, tak v obytných místnostech. V obou koupelnách, na toaletě a ve vstupní hale je položena dlažba, ve zbylé části bytu je plovoucí podlaha. Okna jsou plastová, v horní části bytu jsou střešní dřevěná s plissé roletami, kdy vždy v jednom z oken je instalovaná síť proti hmyzu, stejně tak jako v balkonových dveřích. Kuchyňská linka je kompletně vybavena vestavěnými spotřebiči, tedy pečící troubou, sklokeramickou varnou deskou, digestoří, myčkou nádobí a ještě prostornou volně stojící lednicí s mrazákem. Samozřejmostí je videotelefon ve vstupní hale bytu, tak i čipové zabezpečení jak vchodových dveří od domu, tak i prostoru garážových stání.

Dále se dostávám k občanské vybavenosti, která je jedním slovem perfektní. V těsné blízkosti je ZŠ a MŠ Albrechtická, dále lékárna a lékařský dům, supermarket BILLA, spousta dětských hřišť a multifunkčních sportovišť, fotbalové hřiště TJ Sokol Kbely, dále restaurace Pivovarský dvůr, před nedávnem se nedaleko otevřel komplex s obchody jako je drogerie Rossmann, Action atd..., takže v kombinaci se spoustou zeleně je tu vše, co potřebujete k Vašemu rodinnému bydlení.

Jinak jen pár kroků od domu je zastávka autobusu Zamašská, ze které se dostanete na metro Letňany C za 12 minut, no a velmi rychlé a pohodlné je ze Kbel i cestování vlakem, kdy jste v centru ze stanice Praha - Kbely za cca 20 minut.

Ohledně domluvení termínu osobní prohlídky mě můžete kontaktovat kdykoliv a samozřejmostí je pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.

Základní údaje

Evidenční číslo7376
Typ nemovitostiByty
Upřesnění4+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostB - velmi úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena9 990 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaHerlíkovická, Praha 9, Praha 19, Kbely, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 9, Kbely
GPS latitude50.139654
GPS longitude14.548164

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěInternet, 230V, Voda, pitná, Klimatizace, TV kabel
VybaveníBytové jádro zděné, Garáž, Balkon, Zařízeno nábytkem, Sklep, Výtah, Bezbariérový přístup, Parkování
CharakteristikaBezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny
Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, MHD, Silnice, Vlak, Metro
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Užitná116 m2
Podlahová110 m2
Balkon4 m2
Sklep2 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží
Počet NP4
Počet park. stání2