Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej krásného bytu 3+kk s terasou, garážovým stáním, sklepem, 86 m2, Praha 9 - Čakovice, Bermanova

6 477 000Kč

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO. Dovoluji si vám nabídnout ke koupi tento krásný, světlý a hlavně kompletně zařízený byt 3+kk v pražských Čakovicích o ploše 70,1 m2, ke kterému náleží ještě východně orientovaná terasa o velikosti 14,8 m2, dále sklep 1,5 m2 a garážové stání, takže celková podlahová plocha je 86,4 m2. Byt je v osobním vlastnictví, nachází se v posledním, tedy 5. nadzemním podlaží novostavby z roku 2014 v ulici Bermanova 985/22 a je z něj krásný výhled na Zámecký park s rybníkem.

Teď k vybavení a zařízení. Na plastových oknech jsou z vnitřní strany Plissé žaluzie, z venkovní strany pak velmi praktické rolety, které zajišťují nejen dokonalé stínění, ale i tepelnou izolaci a ve všech oknech jsou sítě proti hmyzu, včetně dveří na terasu. Ve vstupní hale, toaletě a koupelně je dlažba a ve zbylé části bytu je položena velmi kvalitní vinylová podlaha. Úložný prostor tvoří dvě vestavěné skříně, z nichž jedna je v ložnici a druhá v chodbě. Kuchyňský kout je kompletně vybaven vestavnými spotřebiči, tedy pečící a mikrovlnou troubou, indukční varnou deskou, digestoří, myčkou na nádobí a lednicí s mrazákem.

Jako bonus jsou součástí kupní ceny i volně stojící spotřebiče a nábytek, jako je pračka a sušička AEG, LED televizor LG o úhlopříčce 65\"(164 cm) a dále kožená sedací souprava s křeslem, veškerý dubový nábytek z masivu a v případě Vašeho zájmu i postel typu boxspring s dalším úložným prostorem.

Náklady na bydlení jsou v tuto chvíli 4.659,- + elektřina. Kabelová televize a internet jsou zde vedeny optickými kabely a tyto služby zajišťuje firma Connect plus.

Dále se dostávám k občanské vybavenosti, která je jedním slovem perfektní. Přímo na sídlišti je nová mateřská školka, obchod s potravinami, restaurace a nedávno se tu otevřel supermarket LIDL, který je jen pár kroků od domu a v pěší dostupnosti je i Hypermarket Globus. Otevřena byla i nová budova ZŠ Edvarda Beneše a k dispozici jsou v rámci Čakovic i další mateřské školky. Mimo jiné je zde spousta dětských hřišť pro nejmenší, sportovišť, byl vybudován krásný skatepark a venkovní posilovna. Na procházku můžete jít do přilehlého Zámeckého parku se dvěma rybníky, Zámeckým a Cukrovarským, vhodnými i k rybaření.


Jinak kousíček od domu je konečná autobusu 136, kterým se dostanete na metro Letňany \"C\" za 12 minut a metro Vysočanská \"B\" za 20 minut. Velmi pohodlné je z Čakovic i cestování vlakem, kdy jste v centru ze stanice nádraží Čakovice také za cca 20 minut.

Každopádně byt bude k nastěhování v průběhu března 2021, ale jelikož takovýchto atraktivních bytů na prodej v Čakovicích moc nenajdete, doporučuji prohlídku co nejdříve. Velice rád vás na ni přivítám a samozřejmostí je i pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.

Základní údaje

Evidenční číslo6044/2918
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena6 477 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBermanova, Čakovice, Praha, Praha 9
AdresaPraha 9, Čakovice
GPS latitude50.15597566
GPS longitude14.51860359

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovySmíšená
Inž. sítě230V, Voda, pitná, TV kabel, Kanalizace, Internet
VybaveníTerasa, Zařízeno nábytkem, Výtah, Sklep, Parkování, Garáž, Bytové jádro zděné, Bezbariérový přístup
CharakteristikaBezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny, Novostavba
Vybavenost okolíÚřady, Školka, Pošta, Škola, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb, Zdravotnická zařízení
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, Metro, MHD, Silnice, Vlak
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíVenkovská, Obytná
Elektro230V

Plochy

Užitná70 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu5. podlaží
Počet NP5