Zpět na přehled

Prodej bytu 3+kk s terasou, zahrádkou a dvojgaráží, 102 m2, Špeciánova 300/5, Praha 9 - Třeboradice

Evidenční číslo: 7387
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Špeciánova, Praha 9, Praha-Čakovice, Třeboradice, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena: 11 790 000Kč
Poznámka k ceně: Včetně provize a právního servisu
11 790 000Kč

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízím ke koupi tento atraktivní, skvěle dispozičně řešený a kompletně zařízený byt 3+kk v pražských Třeboradicích o čisté podlahové ploše 74,4 m2, ke kterému navíc náleží krásná, jihozápadně orientovaná terasa o velikosti 25 m2 a balkón 2,9 m2. K bytu dále patří útulná zahrádka směřovaná na jihovýchod o rozloze 47 m2 a ještě dvojgaráž o ploše 33,7 m2, před níž jsou k dispozici navíc další 2 venkovní parkovací stání. Konkrétní dispozici včetně všech výměr naleznete v přiloženém 3D půdorysu. Jinak byt je v osobním vlastnictví, nachází se ve 2. nadzemním podlaží (1.patře) bytového domu z roku 2009, a to konkrétně v ulici Špeciánova 300/5.

Co se týká vybavení a zařízení, tak v bytě jsou plastová okna se sítěmi proti hmyzu, před kterými jsou nainstalovány venkovní elektrické rolety. V obytných místnostech a na chodbě je položena velmi kvalitní vinylová podlaha, v koupelně a na toaletě je dlažba. Úložný prostor je zde řešen s velkým důmyslem, kdy je k dispozici jak prostorná komora, tak navíc hned tři vestavěné skříně, kdy jedna z nich je ve vstupní hale, další v ložnici a poslední v dětském pokoji. Největší dominantou bytu je designová, kompletně vybavená kuchyňská linka s kvalitními vestavěnými spotřebiči, zhotovená ve vysokém standardu. Komfort tohoto bydlení dále zvyšuje i klimatizace v obývacím pokoji.

V krátkosti bych se rád ještě dostal k oběma relaxačním zónám, kdy na příjemné zahrádce, která je přístupná brankou z ulice, je k dispozici prostorný zahradní domek a udírna. No a na osvětlené terase je zhotovena pergola s pevným zastřešením a integrovaným zatemňovacím baldachýnem, takže pohodu můžete mít až do pozdního večera, navíc nejen ve slunečných, ale i v deštivějších dnech. Každopádně díky umístění domu na konci slepé ulice přímo u pole, je zde opravdu úžasný klid a naprostá pohoda, což považuji za jeden z největších benefitů tohoto bydlení.

Jak jsem již zmínil na začátku, byt se prodává kompletně zařízený, takže jako bonus jsou součástí kupní ceny i volně stojící spotřebiče a nábytek, jako je například pračka a sušička, televize, sedačka, jídelní stůl se židlemi, venkovní nábytek atd, takže si stačí přivézt jen osobní věci a můžete okamžitě bydlet.

Vytápění celého domu zajišťuje centrální plynový kondenzační kotel, který je umístěný v přízemí a ohřev TUV má na starosti elektrický bojler, který se nachází ve vstupní hale (za pojezdovými dveřmi vestavěné skříně). Momentální měsíční náklady na bydlení jsou v tuto chvíli ve výši 3.326,- (včetně FO) + 1500,- elektřina.

Jinak co týká Třeboradic, tak ty disponují výbornou dopravní dostupností, skvělou Mateřskou školou, rybníkem, cyklostezkami a navíc mohou využívat kompletní občanskou vybavenost přilehlých Čakovic, kde se nachází Základní škola Edvarda Beneše, další Mateřské školy, v pěší dostupnosti je supermarket LIDL, spousta dětských hřišť a sportovišť atd.

Volat můžete kdykoliv a těším na viděnou.

Základní údaje

Evidenční číslo7387
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena11 790 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaŠpeciánova, Praha 9, Praha-Čakovice, Třeboradice, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 9, Třeboradice
GPS latitude50.164553
GPS longitude14.52682

Vlastnosti, volby

Umístění v obciOkraj obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěKanalizace, Voda, pitná, Plyn, TV kabel, Klimatizace, Internet, 230V
VybaveníBalkon, Bytové jádro zděné, Zařízeno nábytkem, Zahrada, Parkování, Terasa, Garáž
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Úřady, Škola, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, MHD, Silnice, Vlak, Metro
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Užitná102 m2
Podlahová74 m2
Zahrada47 m2
Terasa25 m2
Balkon3 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP3
Počet park. stání2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jan Vesecký