Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej bytu 3+kk s předzahrádkou a garážovým stáním, 72 m2, Marty Krásové, Praha 9 - Čakovice

8 497 000Kč

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele, bych si vám dovolil nabídnout ke koupi tento prostorný, světlý a perfektně dispozičně řešený byt 3+kk v pražských Čakovicích o čisté podlahové ploše 72,4 m2, ke kterému náleží ještě úžasná, východně orientovaná předzahrádka se vzrostlými tůjemi o velikosti 50,2 m2, která skýtá naprosté soukromí a klid. Dále k bytu samozřejmě patří ještě garážové stání, umístěné v podzemním podlaží. Jinak konkrétní výměry jednotlivých místností naleznete v přiloženém půdorysu. Byt je v osobním vlastnictví, nachází se v 1. nadzemním podlaží bytového domu z roku 2007 v ulici Marty Krásové 923/11, který byl postaven v rámci úspěšného developerského projektu U Zámeckého parku.

Okna jsou plastová včetně vnitřních žaluzií a co se týká podlah, tak v chodbě, koupelně a WC je položena dlažba, jinak ve všech pokojích je třívrstvá dřevěná plovoucí podlaha v dekoru dub. Kuchyňský kout je vybaven vestavěnými spotřebiči, tedy elektrickou pečící troubou se sklokeramickou varnou deskou, lednicí a mrazákem, digestoří a myčkou nádobí. Ve vstupní hale se nacházejí dvě prostorné vestavěné skříně a další úložný prostor zajišťuje společná kolárna a kočárkárna. Velikou výhodou je vstup na předzahrádku jak z obývacího pokoje, tak i z ložnice. Jinak současné kompletní měsíční náklady na bydlení jsou ve výši 5042,- (poplatky 3942,- + elektřina 1100,-).

Dále se dostávám k občanské vybavenosti, která je jedním slovem perfektní. Přímo na sídlišti je nová mateřská školka, obchod s potravinami, restaurace a nedávno se tu otevřel supermarket LIDL, který je jen pár kroků od domu a v pěší dostupnosti je i Hypermarket Globus. Otevřena byla i nová budova ZŠ Edvarda Beneše a k dispozici jsou v rámci Čakovic i další mateřské školky. Mimo jiné je zde spousta dětských hřišť pro nejmenší, sportovišť, byl vybudován krásný skatepark a venkovní posilovna. Na procházku můžete jít do přilehlého Zámeckého parku se dvěma rybníky, Zámeckým a Cukrovarským, vhodnými i k rybaření.

Co se týká dopravní dostupnosti, tak kousíček od domu je konečná autobusu 136, kterým se dostanete na metro Letňany \"C\" za 12 minut a metro Vysočanská \"B\" za 20 minut. Velmi pohodlné je z Čakovic i cestování vlakem, kdy jste v centru ze stanice \"Nádraží Čakovice\" také za cca 20 minut.

Velice rád vás přivítám na osobní prohlídce, kterou vřele doporučuji a samozřejmostí je i pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.

Základní údaje

Evidenční číslo7334/5339
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena8 497 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMarty Krásové, Čakovice, Praha, Praha 9
AdresaPraha 9, Čakovice
GPS latitude50.15611476
GPS longitude14.52101227

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovySmíšená
Inž. sítěTV kabel, Telefon, Kanalizace, Internet, 230V, Voda, pitná
VybaveníZařízeno částečně nábytkem, Výtah, Terasa, Garáž, Bezbariérový přístup, Bytové jádro zděné
CharakteristikaBezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny
Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, MHD, Silnice, Vlak, Metro
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Užitná72 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP5