Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej bytu 3+kk s garážovým stáním a balkónem, 78 m2, Marie Podvalové 930/7, Praha 9 - Čakovice

6 797 000Kč

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO. Ve výhradním zastoupení majitele, bych si vám velice rád dovolil nabídnout ke koupi tento dobře dispozičně řešený byt 3+kk v pražských Čakovicích o čisté podlahové ploše 70,2 m2, ke kterému náleží ještě jižně orientovaný balkón o velikosti 7,5 m2 a dále garážové stání, které je umístěno v 1.podzemním podlaží. Jinak dispozici a konkrétní výměry jednotlivých místností, naleznete v přiloženém 3D půdorysu. Byt je v osobním vlastnictví, nachází se ve 3.nadzemním podlaží (2.patře) bytového domu z roku 2007 s výtahem, a to konkrétně na adrese Marie Podvalové 930/7.

Co se týká vybavení a zařízení, tak byt je v původním stavu, jsou zde plastová okna a dveře s obložkovými zárubněmi. Ve vstupní hale, na toaletě a v koupelně je dlažba, v obývacím pokoji je položena plovoucí podlaha a v ložnici a dětském pokoji jsou koberce. Hlavní úložný prostor je tvořen prostornou komorou/šatnou ve vstupní hale a dále vestavěnou skříní v dětském pokoji. Kuchyňská linka je vybavena jak vestavěnými spotřebiči, tedy pečící troubou, indukční sklokeramickou varnou deskou, digestoří, myčkou na nádobí, tak ještě volně stojící lednicí s mrazákem a mikrovlnnou troubou.

Měsíční náklady na bydlení jsou v tuto chvíli ve výši 5.717,- (předpis záloh včetně fondu oprav) + 1800,- záloha na elektřinu. Samozřejmostí je i zavedená kabelová televize s internetem. Při absenci sklepu, je alespoň výhodou přítomnost společných prostor v suterénu domu, jako je kočárkárna a místnost na sportovní potřeby.

Dále se dostávám k občanské vybavenosti, která je jedním slovem perfektní. Přímo na sídlišti je nová mateřská školka, obchod s potravinami, restaurace a nedávno se tu otevřel supermarket LIDL, který je jen pár kroků od domu a v pěší dostupnosti je i Hypermarket Globus. Otevřena byla i nová budova ZŠ Edvarda Beneše a k dispozici jsou v rámci Čakovic i další mateřské školky. Mimo jiné je zde spousta dětských hřišť pro nejmenší, sportovišť, byl vybudován krásný skatepark a venkovní posilovna. Na procházku můžete jít do přilehlého Zámeckého parku se dvěma rybníky, Zámeckým a Cukrovarským, který je vhodný i k rybaření.

Jinak jen pár kroků od domu je konečná autobusu 136, kterým se dostanete na metro Letňany C za 12 minut a metro Vysočanská B za 20 minut. Velmi pohodlné je z Čakovic i cestování vlakem, kdy jste v centru ze stanice Nádraží Čakovice také za cca 20 minut.

Ohledně domluvení termínu osobní prohlídky mě můžete kontaktovat kdykoliv a samozřejmostí je pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.

Nejdřívější možnost nastěhování je od data 29.7.2023



Základní údaje

Evidenční číslo7364
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena6 797 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMarie Podvalové, Praha 9, Praha-Čakovice, Čakovice, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 9, Čakovice
GPS latitude50.157535
GPS longitude14.517321

Vlastnosti, volby

Umístění v obciSídliště
Konstrukce budovySkeletová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěKanalizace, Voda, pitná, TV kabel, Internet, 230V
VybaveníBalkon, Bytové jádro zděné, Zařízeno částečně nábytkem, Výtah, Garáž, Bezbariérový přístup
CharakteristikaBezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny
Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, Metro, Silnice, Vlak, MHD
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Užitná78 m2
Podlahová70 m2
Balkon8 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu3. podlaží