Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej bytu 2+kk se sklepem, 53 m2, ulice Svitavská 714/16, Praha 9 - Čakovice

5 370 000Kč

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele, bych si vám dovolil nabídnout ke koupi tento kompletně zařízený, světlý a perfektně dispozičně řešený byt 2+kk v pražských Čakovicích o čisté podlahové ploše 51,45 m2, ke kterému náleží ještě sklepní kóje v suterénu domu o velikosti 1,62 m2, takže celková užitná plocha je 53,07 m2. Jinak konkrétní výměry jednotlivých místností naleznete v přiloženém půdorysu. Byt je v osobním vlastnictví, nachází se v 1. nadzemním podlaží (zvýšeném přízemí) cihlového domu v ulici Svitavská 714/16, no a jeho benefitem je výhled na tři světové strany (V,Z,S), takže je v něm opravdu dostatek světla.

Byt prošel před nedávnem rozsáhlou rekonstrukcí, kdy byly zhotoveny sádrokartonové podhledy, plastová okna, rozvody elektřiny a vody, komplet nová koupelna a dále kuchyňský kout vybavený pečící troubou, sklokeramickou varnou deskou a lednicí s mrazákem. Co se týká podlah, tak v koupelně a kuchyni je položena dlažba, ve vstupní hale je třívrstvá dřevěná plovoucí podlaha a v obývacím pokoji a ložnici se nacházejí parkety, které stačí přebrousit a nalakovat. Momentálně je na nich položen koberec. V krátkosti také k domu, tak ten prošel před čtyřmi lety renovací, dělala se hlavně nová střecha a fasáda se zateplením. Jinak současné měsíční náklady na bydlení, a to včetně elektřiny, jsou ve výši necelých 5000,-. K dispozici je samozřejmě i kabelová televize a internet.

Dále se dostávám k občanské vybavenosti Čakovic, která je jedním slovem perfektní. Pár kroků od domu je mateřská školka a základní škola, pošta, cukrárna, koupaliště a nakoupit můžete v supermarketu Tesco, nebo zajet do nedalekého nově otevřeného Lidlu, případně do Globusu Čakovice. Je tu i krásný Zámecký park se dvěma rybníky a spousta dalších míst, kam můžete vyrazit buď na kole, bruslích nebo na procházku. Čakovice jsou prostě místo, kde je klid, spousta zeleně, ale přitom vše důležité pro váš spokojený život.

Co se týká dopravní dostupnosti, tak kousíček od domu je zastávka autobusu 140 Oderská, kterým se dostanete na metro Letňany \"C\" za 14 minut a metro Palmovka \"B\" za 20 minut. Velmi pohodlné je z Čakovic i cestování vlakem, kdy jste v centru ze stanice Čakovice také za cca 20 minut.

Velice rád vás přivítám na osobní prohlídce, kterou vřele doporučuji a samozřejmostí je i pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.

Základní údaje

Evidenční číslo7337/5339
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena5 370 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaSvitavská, Čakovice, Praha, Praha 9
AdresaPraha 9, Čakovice
GPS latitude50.14878325
GPS longitude14.52936603

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Inž. sítěTV kabel, 230V, Internet, Kanalizace, Voda, pitná
VybaveníSklep, Bytové jádro zděné, Zařízeno nábytkem
Vybavenost okolíPošta, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Kompletní síť obchodů a služeb
Dopravní spojeníVlak, Silnice, MHD, Dálnice, Metro
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Užitná53 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektuZvýšené přízemí
Počet NP4