Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej bytu 2+kk s balkonem a garážovým stáním, 49 m2, Marty Krásové 923/7, Praha 9-Čakovice

6 170 000Kč

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelky, bych si vám velice rád dovolil nabídnout ke koupi tento dobře dispozičně řešený a světlý byt 2+kk v pražských Čakovicích o čisté podlahové ploše 48,9 m2, ke kterému náleží ještě východně orientovaný balkon o velikosti 9,2 m2 s výhledem do zeleně a dále prostorné garážové stání v 1.podzemním podlaží. Jinak dispozici a konkrétní výměry jednotlivých místností naleznete v přiloženém 3D půdorysu. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve 4.nadzemním podlaží (3.patře) bytového domu z roku 2007 v ulici Marty Krásové 923/7. Tento dům byl postaven v rámci úspěšného developerského projektu U zámeckého parku.

Co se týká v krátkosti vybavení a zařízení bytu, tak okna jsou plastová, vybavená vnitřními stínícími roletami (tzv. DEN a NOC). Dále ve vstupní hale, koupelně, toaletě a šatně je položena dlažba, no a v obývacím pokoji a ložnici je plovoucí podlaha. Kuchyňský kout je kompletně vybaven, tedy pečící troubou, sklokeramickou varnou deskou, digestoří, myčkou na nádobí, lednicí s mrazákem (momentálně stojící v chodbě) a ještě volně stojící mikrovlnnou troubou. Koupelna s toaletou jsou po právě dokončené rekonstrukci, kdy koupelna disponuje vanou s velmi praktickou sprchovou zástěnou. Závěrem ještě úložný prostor, kdy absenci sklepu nahrazuje velmi prostorná komora, která v současnosti slouží jako šatna. Velkým benefitem je i společná kolárna a kočárkárna v rámci společných prostor domu.

Momentální měsíční náklady spojené s užíváním bytu včetně fondu oprav, jsou v tuto chvíli 2.724,- + 710,- elektřina a samozřejmě je zde možnost připojení kabelové televize a internetu. Jedná se o velice klidný dům se skvěle fungujícím SVJ.

Následně se dostávám k občanské vybavenosti, která je jedním slovem perfektní. Přímo na sídlišti je nová mateřská školka, obchod s potravinami, restaurace a nedávno se tu otevřel supermarket LIDL, který je jen pár kroků od domu a v pěší dostupnosti je i Hypermarket Globus. Otevřena byla i nová budova ZŠ Edvarda Beneše a k dispozici jsou v rámci Čakovic i další mateřské školky. Mimo jiné je zde spousta dětských hřišť pro nejmenší, sportovišť, byl vybudován krásný skatepark a venkovní posilovna. Na procházku můžete jít do přilehlého Zámeckého parku se dvěma rybníky, Zámeckým a Cukrovarským, který je ideálním k rybaření.

Jinak kousíček od domu je konečná autobusu 136, kterým se dostanete na metro Letňany (trasa C) za 12 minut a metro Vysočanská (trasa B) za 20 minut. Velmi pohodlné je odtud i cestování vlakem, kdy jste v centru ze stanice Čakovice také za cca 20 minut.

Velice rád Vás přivítám na osobní prohlídce a samozřejmostí je i pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.



Základní údaje

Evidenční číslo7347
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena6 170 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMarty Krásové, Praha 9, Praha-Čakovice, Čakovice, Praha, Hlavní město Praha
AdresaPraha 9, Čakovice
GPS latitude50.15619
GPS longitude14.521617

Vlastnosti, volby

Umístění v obciSídliště
Konstrukce budovySkeletová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěKanalizace, Voda, pitná, TV kabel, Internet, 230V
VybaveníBalkon, Bytové jádro zděné, Zařízeno nábytkem, Výtah, Garáž, Bezbariérový přístup
CharakteristikaBezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny
Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, Metro, Silnice, Vlak, MHD
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObchodní a obytná
Elektro230V

Plochy

Užitná49 m2
Podlahová58 m2
Balkon9 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží
Počet NP5