Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej bytu 2+kk 54 m2 s krásnou předzahrádkou 90 m2, ulice Vrátenská 388/2, Praha 9 - Miškovice

7 170 000Kč

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO. Ve výhradním zastoupení majitele bych si vám rád dovolil nabídnout ke koupi tento velice atraktivní, světlý, východně orientovaný a perfektně dispozičně řešený byt 2+kk o celkové podlahové ploše 53,7 m2 (52,2 m2 byt + 1,5 m2 sklep), ke kterému náleží ještě úžasná a prostorná předzahrádka o velikosti 89,7 m2 a navíc garážové stání v 1.PP. Konkrétní výměry jednotlivých místností naleznete v přiložené 3D půdorysu. Byt se nachází v přízemí bytového domu z roku 2016 (projekt Za panskou stodolou) na přesné hranici Čakovic a Miškovic, v ulici Vrátenská 388/2.

Co se týká zařízení a vybavení bytu, tak vše je zde perfektně doladěno jak designově, tak svojí funkčností. Podlaha v chodbě, obývacím pokoji a ložnici je plovoucí v dekoru bělený dub, v zádveří a koupelně je položena dlažba. Francouzská okna se vstupními dveřmi na zahradu jsou nejen v obývacím pokoji, ale i v ložnici, což je nepochybně velmi praktické. Okna jsou plastová s izolačním trojsklem a navíc je v nich příprava na instalaci venkovních žaluzií. Závěrem se dostávám k exkluzivnímu kuchyňskému koutu, který je kompletně vybaven vestavěnými spotřebiči značky BOSCH, tedy pečící troubou, indukční varnou deskou, mikrovlnnou troubou, digestoří, myčkou nádobí a lednicí s mrazákem.

Dominantou tohoto bytu je předzahrádka, která vyniká svou velikostí a klidem, a to i díky tomu, jelikož dům má jen 3.nadzemní podlaží a pouhých 16 bytů, takže je zde opravdu příjemná a komorní atmosféra. Na zahradě jsou vysazeny vzrostlé keře malin, rybízu, dále borůvky, levandule, thuje a další okrasné rostliny a nový majitel si díky dostatečnému prostoru může postavit například pergolu, bazén, nebo zahradní domek.

Určitě bych zmínil ještě náklady, kdy jsou v současnosti měsíční poplatky ve výši 2518,- (včetně FO) + plyn 620,- + elektřina 1500,-, takže kompletní měsíční náklady na bydlení jsou ve výši 4638,-. Energetická náročnost je třída B a díky zesíleným stěnám mezi byty v přízemí v kombinaci s okny s trojskly je byt velmi tichý a zároveň energeticky nenáročný. V létě i v zimě udržuje ideální klima, takže není potřeba tolik topit. Jinak ohřev vody a vytápění zde zajišťuje úsporný kondenzační kotel značky VIESSMAN, umístěný ve vstupní hale.

Jinak kousek od domu je zastávka autobusu Čakovice, ze které se dostanete za 3 minuty na Nádraží Čakovice (20 minut vlakem do centra) a za 12 minut na metro C Letňany. Je zde i perfektní občanská vybavenost, kdy u již zmíněné stanice autobusu je Tesco Expres, dále se v pěší dostupnosti nachází skvělá školka (v rámci spádové oblasti je jich celkem 5), ZŠ Edvarda Beneše, supermarket Lidl, pošta, úžasná cukrárna a mnoho dalšího, včetně nových cyklostezek, venkovních sportovišť atd, zkrátka máte vše při ruce pro váš klidný a spokojený život.

Ohledně prohlídky mě kontaktujte kdykoliv a samozřejmostí je i pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.

Základní údaje

Evidenční číslo7349
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostB - velmi úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena7 170 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaVrátenská, Praha 9, Praha-Čakovice, Miškovice, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 9, Miškovice
GPS latitude50.151006
GPS longitude14.536385

Vlastnosti, volby

Umístění v obciOkraj obce
Konstrukce budovySkeletová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěKanalizace, Voda, pitná, Plyn, TV kabel, Internet, 230V
VybaveníTerasa, Bytové jádro zděné, Zařízeno částečně nábytkem, Zahrada, Garáž, Sklep
CharakteristikaNovostavba, Nízkoenergetický
Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, Metro, Silnice, Vlak, MHD
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Užitná144 m2
Podlahová54 m2
Zahrada90 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP3
Počet park. stání1