Zpět k nabídce

Prodej rodinného domu 4+kk o ploše 164 m2, pozemek 698 m2, ulice Něvská 611/27, Praha 9 - Čakovice

16 900 000Kč

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO. V exkluzivním zastoupení paní majitelky mám to potěšení vám nabídnout ke koupi tento atraktivní, skvěle umístěný a kompletně zařízený rodinný dům v pražských Čakovicích, dispozičně řešeném jako 4+kk o podlahové ploše 163,6 m2 (včetně garáže 20,9 m2).´Přesné výměry jednotlivých místností naleznete v přiloženém půdorysu.

Jedná se o přízemní zděný dům s dřevěnou přístavbou (veranda + garáž), postaveném na krásně slunném a rovinatém pozemku o celkové výměře 698 m2 (190 m2 zastavěná plocha + 508 m2 zahrada), který se nachází v jedné z nejhezčích a nejklidnějších částí Čakovic, konkrétně v ulici Něvská 611/27.

Co se týká stavu domu a jeho zařízení, tak původní stavba pochází z 50.let, kdy v 80.letech následovala jeho částečná dostavba a nakonec prošel mezi lety 2011 - 2013 finální dostavbou a celkovou rekonstrukcí, ze které bych rád zmínil hlavní body, jako je kompletní zateplení (polystyren 12 cm), zinkovo - titanová střecha, dřevěná okna od firmy OKNOTHERM, rozvody elektřiny, vody a odpadu, vinylová podlaha v obývacím pokoji, vstupní hale a verandě, zhotovení kvalitní kuchyňské linky včetně vestavěných spotřebičů atd. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel Baxi a v obývacím pokoji jsou i krásná krbová kamna, kterými efektivně vytopíte jak celý obývací pokoj s kuchyňským koutem, tak i vstupní halu. Dům je samozřejmě napojen na veškeré inženýrské sítě a navíc je na zahradě zabudována retenční nádrž na dešťovou vodu o objemu 5 m3. Současné celkové náklady na provoz domu jsou ve výši 7.150,-.

Jak jsem již zmínil na začátku, dům se prodává kompletně zařízený, takže součástí kupní ceny jsou v případě zájmu i volně stojící spotřebiče a nábytek, jako je například televize, sedací souprava, jídelní stůl se židlemi atd..., takže si stačí přivézt jen osobní věci a můžete okamžitě bydlet.

Dále se dostávám k občanské vybavenosti, která je jedním slovem perfektní. Pár kroků od domu je jak Mateřská škola, tak Základní škola Edvarda Beneše. Co se týká nákupních možností, tak 5 minut chůze je Tesco expres, případně 3 minuty autem je prodejna LIDL. V Čakovicích je i skvělá cukrárna Sladká dílna a pro nejmenší je v této lokalitě vybudováno i nespočet dětských hřišť, sportovišť a cyklostezek.

Krátce k dopravní dostupnosti - v bezprostřední blízkosti domu je stanice autobusu 140, kterým se dostanete na metro Letňany C za 15 minut a metro Palmovka B za 25 minut. Velmi pohodlné je z Čakovic i cestování vlakem, kdy jste v centru ze stanice Nádraží Čakovice za cca 30 minut.

Jako hlavním benefitem tohoto domu považuji z hlediska znalosti místní lokality to, že má v rámci Čakovic naprosto unikátní polohu, která kombinuje naprostý klid a spoustu zeleně, ale přitom v bezprostřední blízkosti je veškerá občanská vybavenost a z hlediska praktičnosti se jedná o přízemní dům, což ocení hlavně maminky s dětmi.

Ohledně osobní prohlídky mě kontaktujte kdykoliv a samozřejmostí je pomoc se zajištěním hypotéky.

Základní údaje

Evidenční číslo7381
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostE - Nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena16 900 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaNěvská, Praha 9, Praha-Čakovice, Čakovice, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 9, Čakovice
GPS latitude50.149189
GPS longitude14.5303

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěVoda, užitková, Studna, Kanalizace, Voda, pitná, Internet, Plyn, TV kabel, 400V, 230V
VybaveníZahrada, Bytové jádro zděné, Zařízeno nábytkem, Parkování, Garáž, Terasa
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Úřady, Pošta, Školka, Škola, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, Metro, MHD, Silnice, Vlak
Možnosti topeníLokální plynové
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
OkolíObytná
Elektro230V, 400V

Plochy

Užitná164 m2
Podlahová164 m2
Zahrada508 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1