Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej dvougeneračního domu 4+2 k rekonstrukci, 168 m2, ulice Hlavní 187/38, Měšice u Prahy

7 500 000Kč

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO. Ve výhradním zastoupení paní majitelky, bych si vám dovolil nabídnout ke koupi tento podsklepený rodinný dům vhodný k rekonstrukci, který má 2 nadzemní podlaží (dvougenerační 2 x 2+1) o podlahové ploše 168 m2, nacházející se v Měšicích u Prahy, ulici Hlavní 187/38. Celková plocha pozemku je 665 m2, z čehož 503 m2 tvoří zahrada, 97 m2 je zastavěná plocha domu a dále je tu technická budova (garáž, dílna, sklad) o velikosti 65 m2. Jinak veškeré výměry jednotlivých místností a dispozici domu naleznete v přiloženém 3D půdorysu.

Ve sklepě o velikosti 22 m2 je umístěn plynový kotel BAXI, který zajišťuje vytápění celého domu a také bojler o objemu 200L, který zajišťuje teplou vodu. Dům má i praktickou půdu, která v tuto chvíli slouží jako úložný prostor, ale v rámci rekonstrukce se dá samozřejmě pojmout i jiným způsobem...

V 1.patře se nachází první ze dvou jednotek o dispozici 2+1, ke které náleží jižně orientovaná terasa o ploše 15 m2. V roce 2007 - 2008 se zde instalovaly plastová okna, dveře, klimatizace v obývacím pokoji a ložnici, pokládala se plovoucí podlaha a rekonstruovala koupelna.

V přízemí se nachází druhá z jednotek 2+1, která je plošně stejně velká, jen je malinko jinak dispozičně uzpůsobená (viz půdorys). Má větší koupelnu, kde se nachází jak vana, tak i sprchový kout a v kuchyni jsou francouzské dveře, kterými po dobudování terasy vejdete přímo do zahrady.

Co se týče ještě prodělaných rekonstrukcí a instalací, tak v roce 1999 se dělala nová střecha a zateplení fasády, z roku 2010 jsou vjezdová vrata s elektrickým pohonem a v roce 2012 se realizovala nová plynová přípojka spolu s již zmiňovaným plynovým kotlem Baxi Luna.

Na zahradě se nachází kopaná studna, která obsahuje pitnou vodu (protokol o zkoušce mám k dispozici) s možností rozvedení vody po celém domě pomocí nainstalovaného čerpadla. Dále jsou součástí této zahrady krásné vzrostlé stromy, okrasné keře, trávy a thuje, což vše dotváří velmi příjemnou atmosféru a pocit naprostého soukromí.

Závěrem se dostávám k občanské vybavenosti, kdy se v Měšicích nachází několik mateřských školek, obecní úřad, pošta, restaurace a kavárna, Centrum volného času s krytým bazénem, fotbalové a volnočasové hřiště, krásný Zámecký park a spousta dalších míst pro váš spokojený život. A ještě k tomu se plánuje na rok 2024 otevření nové Základní školy. Kompletní občanská vybavenost se nachází v nedalekém Brandýse nad Labem, Neratovicích nebo v Praze.

Dopravní dostupnost do Prahy je možná buď autobusem, kdy zastávka linky 351 Na Rejdišti se nachází přímo u domu, nebo pak skvělé cestování je vlakem, na který se pěší chůzí dostanete za chvilku a za dalších 30 minut jste v centru Prahy.

Každopádně vás velice rád přivítám na osobní prohlídce, ohledně které mě můžete kontaktovat kdykoliv a samozřejmostí je i pomoc se zajištěním hypotečního úvěru. Za mě je toto skvělé místo k bydlení, které skýtá ohromný potenciál...

Základní údaje

Evidenční číslo7360
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníVícegenerační dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena7 500 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaHlavní, Měšice, Praha-východ
AdresaMěšice
GPS latitude50.203902
GPS longitude14.520871

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyDvougenerační
Inž. sítěVoda, užitková, Studna, Kanalizace, Voda, pitná, Plyn, Klimatizace, 230V
VybaveníSklep, Zahrada, Zařízeno částečně nábytkem, Bytové jádro zděné, Terasa
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Supermarket
Dopravní spojeníAutobus, Silnice, Vlak, Dálnice
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaStudna, Dálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Užitná168 m2
Podlahová168 m2
Zahrada503 m2
Terasa15 m2
Sklep22 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2