Zpět na přehled

Prodej bytu 3+kk s terasou, garážovým stáním a sklepem, 105 m2, Federova 1605/1, Praha 9 - Kyje

Evidenční číslo: 7392
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Federova, Praha 9, Praha 14, Kyje, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena: 9 890 000Kč
Poznámka k ceně: Včetně provize a právního servisu
9 890 000Kč

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízím ke koupi tento atraktivní, skvěle dispozičně řešený a kompletně zařízený byt 3+kk v pražských Kyjích o čisté podlahové ploše 84,01 m2, ke kterému náleží krásná, jihozápadně orientovaná terasa o velikosti 19,08 m2, dále prostorný sklep 2,26 m2 a ještě velkorysé garážové stání, umístěné v podzemním podlaží domu. Konkrétní výměry jednotlivých místností naleznete v přiloženém 3D půdorysu. Byt je v osobním vlastnictví, nachází se v posledním 3. nadzemním podlaží (2.patře) bez výtahu v bytovém domě z roku 2009, který byl postaven v rámci úspěšného developerského projektu Panorama Kyje l společností Ekospol, a to konkrétně v ulici Federova 1605/1.

Co se týká vybavení a zařízení, tak v bytě jsou plastová okna, na kterých jsou nainstalovány vnitřní žaluzie a sítě proti hmyzu. Podlahová krytina je v obývacím a dětském pokoji plovoucí laminátová a dále v koupelně, na toaletě, vstupní hale a kuchyňském koutu je položena dlažba a v ložnici koberec. V rámci vzdušnosti a úspory místa jsou u koupelny, toalety a vstupu do obývacího pokoje zhotoveny pojezdové dveře. Úložný prostor je zde řešen s důmyslem, kdy je k dispozici jednak již zmíněný sklep, tak navíc dvě vestavěné skříně ve vstupní hale, další je v ložnici a ještě v dětském pokoji, kde je navíc vyroben i praktický nábytek na míru. Největší dominantou bytu je krásný a velmi prostorný obývací pokoj s kvalitní, kompletně zařízenou kuchyňskou linkou vestavěnými spotřebiči (pečící a mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, sklokeramická varná deska, digestoř, myčka nádobí, kamenná pracovní deska), kdy na tento za mě opravdu parádní prostor navazuje úžasná terasa, disponující elektrickou zatahovací markýzou, takže zde můžete relaxovat i v horkých letních dnech a navíc je na ni samostatný vstup i z ložnice.

Jak jsem již zmínil na začátku, byt se prodává kompletně zařízený, takže součástí kupní ceny jsou i volně stojící spotřebiče a nábytek, jako je například pračka a sušička, televize, sedačka, jídelní stůl se židlemi, venkovní nábytek atd.., takže si stačí přivézt jen osobní věci a můžete okamžitě bydlet.

Měsíční předpis záloh je ve výši 5.788,- (včetně FO) + záloha na elektřinu 1450,- a k dispozici je internet a kabelová televize od T-mobile.

Co se týká občanské vybavenosti, tak nedaleko je několik mateřských a základních škol, ať už je to v Satalicích nebo na Rajské zahradě, kde jsou i nejbližší nákupní možnosti a zdravotnická zařízení. Kompletní síť obchodů a restaurací jinak naleznete na Černém Mostě.

V bezprostřední blízkosti domu je stanice autobusu Sicherova linky 186 a 201, ze které se dostanete za 5 minut na metro B Rajská zahrada, kde byla před nedávnem otevřena i nová vlaková stanice. Nájezd na Pražský okruh a dálnici D10 je od domu vzdálen cca 500 metrů.

Ohledně osobní prohlídky mě kontaktujte kdykoliv a samozřejmostí je pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.

Byt bude k nastěhování v říjnu 2024.

Základní údaje

Evidenční číslo7392
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena9 890 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaFederova, Praha 9, Praha 14, Kyje, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 9, Kyje
GPS latitude50.11531
GPS longitude14.56509

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítě230V, Internet, TV kabel, Voda, pitná, Kanalizace
VybaveníParkování, Garáž, Bytové jádro zděné, Zařízeno nábytkem, Terasa, Sklep
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola
Dopravní spojeníDálnice, Metro, MHD, Vlak, Silnice
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Užitná105 m2
Podlahová84 m2
Terasa19 m2
Sklep2 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu3. podlaží
Počet NP3

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jan Vesecký