Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej bungalovu 5+kk o ploše 121 m2, celková výměra pozemku 822 m2, obec Tuchoraz u Českého Brodu

11 790 000Kč

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelky vám nabízím prodej tohoto krásného, světlého a perfektně dispozičně řešeného bungalovu z roku 2020 (dřevostavba) o dispozici 5+kk, čisté podlahové ploše 120,89 m2, ležícím na rovinatém pozemku o celkové výměře 822 m2, to vše nacházející se v obci Tuchoraz nedaleko Českého Brodu. Co se týká výměr jednotlivých místností, tak ty naleznete v přiloženém 3D půdorysu.

To bylo úvodem a teď ke všem benefitům tohoto domu:

- Jako jeden z největších bonusů považuji umístění domu na rohovém pozemku, který se nachází na konci ulice, takže tu máte naprostý klid a soukromí. Zahrada je orientována jihovýchodním směrem s výhledem do polí, které jsou v aktuálním územním plánu obce vedeny jako nestavební (Az - antropogenní zóna - zemědělství).

- Dále je to velmi důležitá energetická nenáročnost, kdy je dům vybaven vlastní fotovoltaickou elektrárnou (solární panely, střídač a baterie - podklady mám k dispozici), je zde elektrické podlahové topení v kombinaci s vinylovou podlahou a dlažbou, navíc jsou v obývacím pokoji volně stojící krbová kamna a ještě má dům klimatizaci, která nejen v létě chladí, ale v zimě se s ní může i efektivně vytápět. Ohřev vody zajišťuje bojler o objemu 125 l, dům je osazen plastovými okny s trojsklem a co se týče zahrady, tak tam je v zemi zapuštěná plastová retenční nádrž o objemu 4,2 m3 na sběr dešťové vody, takže v každém směru bylo myšleno na úsporu všech energií. Náklady jsou v tuto chvíli 2.850,- za zálohu na elektřinu + 1000,- záloha na vodu.

- Posledním v pořadí benefitů, které bych rád vyzdvihl je velkorysý obývací pokoj a hlavně to, že dům se v případě zájmu prodává v rámci ceny kompletně vybavený, tedy i včetně volně stojícího nábytku a spotřebičů, jako je pračka se sušičkou. Každý z pokojů má buď prostornou vestavěnou nebo volně stojící skříň a krásná kuchyňská linka je kompletně vybavena kvalitními vestavěnými spotřebiči, tedy pečící troubou se sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí, digestoří a prostornou lednicí s mrazákem.

Nad rámec výše popsaného nesmím určitě zapomenout na prostornou terasu o velikosti 36 m2, na níž je instalována pergola s pevnou střechou a osvětlením, kde můžete nerušeně s přáteli grilovat a užívat chvíle volna, no a samozřejmě ještě na velmi praktický prostorný zahradní domek o ploše 16 m2, kam se vejde pohodlně vše potřebné na údržbu domu a zahrady. Vjezd zajišťuje pojezdová brána na elektrický pohon.

Závěrem bych rád zmínil občanskou vybavenost a dopravní dostupnost, kdy přímo v obci je krásná Mateřská škola a Základní škola je ve vedlejší Přistoupimi, jinak kompletní vybavenost je ve 2 km vzdáleném Českém Brodu. Do Prahy se dostanete po dálnici D11 za cca 30 minut, veřejnou dopravou cca za 60 minut.

Velice rád vás přivítám na osobní prohlídce, kde si řekneme veškeré detaily o tomto za mě skvělém bydlení a samozřejmostí je v případě zájmu i pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.

Základní údaje

Evidenční číslo7365
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostB - velmi úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena11 790 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaTuchoraz, Kolín
AdresaTuchoraz
GPS latitude50.047242
GPS longitude14.855933

Vlastnosti, volby

Umístění v obciOkraj obce
Konstrukce budovyDřevostavba
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěVoda, pitná, Internet, Voda, užitková, 230V, Kanalizace
VybaveníTerasa, Bezbariérový přístup, Zahrada, Bytové jádro zděné, Zařízeno nábytkem
CharakteristikaBezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny, Novostavba, Nízkoenergetický
Vybavenost okolíŠkolka, Úřady
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, Vlak, Silnice
Možnosti topeníPodlahové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Užitná121 m2
Podlahová121 m2
Zahrada659 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1