Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej bytu 4+kk s terasou, garážovým stáním a sklepem, 99 m2, Bermanova 973/24, Praha 9 - Čakovice

13 700 000Kč

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO. Ve výhradním zastoupení majitele, bych si vám velice rád dovolil nabídnout ke koupi tento skvěle dispozičně řešený, velice prostorný a světlý byt 4+kk v pražských Čakovicích o čisté podlahové ploše 98,84 m2, ke kterému náleží ještě úžasná terasa o velikosti 50,16 m2 (orientace S,V,Z), dále garážové stání v 1.podzemním podlaží a ještě sklep 2,11 m2, který je umístěn přímo u již zmíněného garážového stání. Jinak dispozici a konkrétní výměry jednotlivých místností, naleznete v přiloženém 3D půdorysu. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v posledním, tedy 5.nadzemním podlaží bytového domu z roku 2012 v ulici Bermanova 973/24.

Co se týká v krátkosti vybavení a zařízení bytu, tak okna jsou plastová, dále ve vstupní hale, kuchyňském koutu a obou koupelnách je položena dlažba, no a v ostatních místnostech je plovoucí podlaha. Prostorný kuchyňský kout je vyjma mikrovlnné trouby kompletně vybaven vestavěnými spotřebiči, tedy pečící troubou, indukční varnou deskou, myčkou a lednicí s mrazákem. Závěrem ještě úložný prostor, který tvoří tři velkorysé vestavěné skříně, z nichž jedna je v dětském pokoji a zbylé dvě od firmy Woodface v obou halách.

Rád bych zmínil ještě kabelovou televizi a internet, které jsou vedeny optickými kabely a tyto služby zde zajišťuje firma Connect plus. Momentální náklady spojené s užíváním bytu včetně fondu oprav jsou ve výši 5.700,- + 1400,- elektřina. Výhodou je i skvěle fungující SVJ, které hospodaří v plusových číslech.

Následně se dostávám k občanské vybavenosti, která je jedním slovem perfektní. Přímo na sídlišti je nová mateřská školka, obchod s potravinami, restaurace a nedávno se tu otevřel supermarket LIDL, který je jen pár kroků od domu a v pěší dostupnosti je i Hypermarket Globus. Otevřena byla i nová budova ZŠ Edvarda Beneše a k dispozici jsou v rámci Čakovic i další mateřské školky. Mimo jiné je zde spousta dětských hřišť pro nejmenší, sportovišť, byl vybudován krásný skatepark a venkovní posilovna. Na procházku můžete jít do přilehlého Zámeckého parku se dvěma rybníky, Zámeckým a Cukrovarským, vhodnými i k rybaření.

Jinak kousíček od domu je konečná autobusu 136, kterým se dostanete na metro Letňany C za 12 minut a metro Vysočanská B za 20 minut. Velmi pohodlné je odtud i cestování vlakem, kdy jste v centru ze stanice Čakovice také za cca 20 minut.

Za mě je tento byt díky jeho perfektní dispozici, dostatečnému prostoru, krásné terase, dvěma koupelnám atd... v kombinaci s lokalitou Čakovic, která poskytuje výbornou občanskou vybavenost a spoustu zeleně, jednoznačně skvělou volbou pro rodinné bydlení.

Velice rád vás přivítám na osobní prohlídce a samozřejmostí je i pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.

Základní údaje

Evidenční číslo7339/5339
Typ nemovitostiByty
Upřesnění4+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena13 700 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBermanova, Praha 9, Praha-Čakovice, Čakovice, Praha
AdresaPraha 9, Čakovice
GPS latitude50.15585449
GPS longitude14.51901459

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovySmíšená
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěKanalizace, Voda, pitná, TV kabel, Internet, 230V
VybaveníTerasa, Bytové jádro zděné, Zařízeno nábytkem, Sklep, Výtah, Garáž, Bezbariérový přístup
CharakteristikaBezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny
Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, MHD, Silnice, Vlak, Metro
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Užitná99 m2
Podlahová151 m2
Terasa50 m2
Sklep2 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu5. podlaží
Počet NP5
Počet koupelen2