Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej bytu 3+kk s terasou a garážovým stáním, 105 m2, ulice Marie Podvalové 929/5, Praha 9-Čakovice

9 797 000Kč

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO. Ve výhradním zastoupení majitele, bych si vám velice rád dovolil nabídnout ke koupi tento perfektně dispozičně řešený, světlý a hlavně kompletně zařízený byt 3+kk v pražských Čakovicích o čisté podlahové ploše 84,2 m2, ke kterému náleží krásná, jižně orientovaná terasa o velikosti 20,6 m2 a ještě garážové stání, umístěné v 1. podzemním podlaží. Jinak dispozici a konkrétní výměry jednotlivých místností, naleznete v přiloženém 3D půdorysu. Byt je v osobním vlastnictví, nachází se v posledním, tedy 6. nadzemním podlaží bytového domu z roku 2007 s výtahem, a to konkrétně na adrese Marie Podvalové 929/5.

Co se týká vybavení a zařízení, tak na plastových oknech jsou v celém bytě nainstalovány vnitřní Plissé rolety s funkcí nočního zatemnění. Na okně a vstupních dveřích na terasu je roleta Den a Noc, no a navíc jsou ve všech oknech, včetně terasových dveří, sítě proti hmyzu. Ve vstupní hale, na toaletě a v koupelně je dlažba a ve zbylé části bytu je položena plovoucí podlaha. Úložný prostor tvoří kvalitní vestavěná skříň v ložnici a dále velmi praktická a velkorysá komora/šatna ve vstupní hale. V chodbě se nachází ještě volně stojící skříň a každopádně je ve této vstupní hale dostatek místa na případné dobudování dalšího úložného prostoru. Kuchyňský kout je kompletně vybaven vestavěnými spotřebiči, tedy pečící troubou, mikrovlnou troubou, sklokeramickou varnou deskou, digestoří, myčkou na nádobí, lednicí s mrazákem, granitovým dřezem a ještě zcela novým vestavěným pákovým espresso kávovarem.

Jak jsem již zmínil na začátku, tak jako bonus jsou součástí kupní ceny i volně stojící spotřebiče a nábytek, jako je pračka a sušička, televize, sedačka, nábytek na terase atd..

Měsíční náklady na bydlení jsou v tuto chvíli ve výši 5.036,- (včetně fondu oprav) + 1540,- záloha na elektřinu. Samozřejmostí je i zavedený datový kabel pro internet a kabelovou televizi. Při absenci sklepu je výhodou kolárna a kočárkárna v suterénu domu.

Dále se dostávám k občanské vybavenosti, která je jedním slovem perfektní. Přímo na sídlišti je nová mateřská školka, obchod s potravinami, restaurace a nedávno se tu otevřel supermarket LIDL, který je jen pár kroků od domu a v pěší dostupnosti je i Hypermarket Globus. Otevřena byla i nová budova ZŠ Edvarda Beneše a k dispozici jsou v rámci Čakovic i další mateřské školky. Mimo jiné je zde spousta dětských hřišť pro nejmenší, sportovišť, byl vybudován krásný skatepark a venkovní posilovna. Na procházku můžete jít do přilehlého Zámeckého parku se dvěma rybníky, Zámeckým a Cukrovarským, který je vhodný i k rybaření.

V bezprostřední blízkosti domu je konečná autobusu 136, kterým se dostanete na metro Letňany C za 12 minut a metro Vysočanská B za 20 minut. Velmi pohodlné je z Čakovic i cestování vlakem, kdy jste v centru ze stanice Nádraží Čakovice také za cca 20 minut.

Ohledně osobní prohlídky mě kontaktujte kdykoliv a samozřejmostí je pomoc se zajištěním hypotečního úvěru

Základní údaje

Evidenční číslo7361
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena9 797 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMarie Podvalové, Praha 9, Praha-Čakovice, Čakovice, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 9, Čakovice
GPS latitude50.157486
GPS longitude14.518834

Vlastnosti, volby

Umístění v obciSídliště
Konstrukce budovySkeletová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěKanalizace, Voda, pitná, TV kabel, Internet, 230V
VybaveníTerasa, Bytové jádro zděné, Zařízeno nábytkem, Výtah, Garáž, Bezbariérový přístup
CharakteristikaBezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny
Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, Metro, Silnice, Vlak, MHD
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Užitná105 m2
Podlahová84 m2
Terasa21 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu6. podlaží
Počet NP6